söndag 21 augusti 2011

En annan syn på en hemsk händelse

Jag får regelbundet mail med översatta kanaliserade meddelanden - här är ett som verkligen kändes viktigt. En förklaring och något positivt med händelserna i Norge (som hände samma dag min mamma begravdes - jag har haft svårt att alls ta till mig det, hade tillräckligt med min egen sorg).


Mestarit, voitteko kertoa meille jotain siitä nuoresta miehestä, joka 22.7.2011 räjäytti pommin Oslossa ja sitten meni tappamaan lähes 80 nuorta ihmistä kylmäverisessä ampumisvimmassaan? Mikä tämän kammottavan tapahtuman henkinen tausta on? -Lisbeht, Norja
Vastaus:
Jokainen sielu ihmiskehossa maaplaneetalla on oppimassa. Jotkut osallistuvat yksinäisiin oppitunteihin, jotka ovat sisäisiä kamppailuja, mitkä eivät oikeastaan vaikuta kehenkään heidän ympärillään, ja sitten on niitä, jotka ovat tehneet sopimuksia vaikuttaakseen suuriin ihmismassoihin - jopa koko planeettaan. Maailmanne on tällä hetkellä myllerryksessä, kun konfliktit täplittävät pintaa kuin tuhkarokko. Monien reaktiona on ollut aseistaa itsensä ja piiloutua pelon ja vihan taakse ja iskeä kenen tahansa kimppuun, joka ei ajattele samalla tavalla.

Norja on maa, jonka reaktio väkivaltaan on erilainen kuin suurimman osan maailmassanne. Siellä ei seistä omassa nurkassa huutamassa kostoa tai linnoiteta maata aseistettujen joukkojen taakse - siellä vastataan avoimuudella ja rakkaudella. Pyritään ymmärtämään, mitä voidaan tehdä uhrien auttamiseksi ja tapahtuman uusiutumisen estämiseksi. Suvaitsevaisuus ja keskustelut korvaavat nyrkkitappelut ja syytökset. Poliitikkoja voidaan lähestyä ja he todella kuuntelevat, mitä kansalla on sanottavana.

Tämä terroristi ei ollut ulkopuolelta vaan kotitekoinen. Hän kihisi kiihkoilevia uskomuksiaan sisäisesti vuosia, loi pahansuopaa manifestiaan ja rakensi näyttämön sen paljastamiselle. Hän hyökkäsi hallitusta vastaan, mitä hän piti steriilinä, ja työväenpuolueen nuoria vastaan, jotka toivottivat tervetulleeksi joukkoihinsa rodusta tai alkuperästä riippumatta kaikki, kunhan heidän aikomuksensa oli maan hyvä ja kasvu. Hän halusi kaikkien näkevän, että kaikkien mukaanottamisasenne laimentaa norjalaisen paremmuuden. Breivik halusi sytyttää Norjan jokaista vastaan, joka ei ollut täysin norjalainen, kristitty tai elitistinen. Hän ei onnistunut.

Oletko kuullut tällaisesta suunnitelmasta menneisyydessä? Näin natsit aluksi kiihottivat kansaa kehittämään "über"-rodun. Toisessa ajassa tämä juoni toimi. Toisessa maassa tämä olisi ehkä toiminut nytkin, mutta norjalaiset eivät ole sopuleita. He ovat avoimia ja antavia. Aivan kuten he ovat vastustaneet menemistä Euroopan unioniin, koska he haluavat määrätä omasta kohtalostaan, he reagoivat tähän tragediaan omalla tavallaan.

Tämän ihmisen aiheuttaman katastrofin kautta, jokainen inkarnoitunut sielu joka on tullut tietoiseksi tästä verilöylystä, on sekoittanut tämän energian oman elämänmatkaansa. Ne joiden sopimus aiheutti henkilökohtaisen yhteyden kuolemiin, ovat esittäneet pettämisen, hylkäämisen, syyllisyyden, yksinäisyyden, surun, kontrollinpuutteen ja ehdottoman rakkauden oppitunteja. Norjalaiset yhteisönä ovat liittyneet yhteen perheeksi tarkoituksena tuntea se vahvuus, mikä heillä on kansana. Ulkopuoliselle maailmalle on näytetty erilainen tapa reagoida ja prosessoida pöyristyttäviä tekoja alistumatta väkivaltaan tai kostamiseen.

Perjantain tapahtumat 22.7.2011 ovat harjoitus planeetalle. Miten ihmiset haluavat käyttää näkemäänsä ymmärtääkseen paremmin omaa tehtäväänsä tässä elämässä? Heidät on nyt altistettu "rakastavalle" tavalle käsitellä katastrofia. Käyttävätkö he tätä uutena mallina vai palaavatko he väkivaltaan kuten tavallista? Näkevätkö he, että kiihkomielinen yritys tyrkyttää omia uskomuksiaan toisille on mahdoton? Tuleeko heistä suvaitsevaisia ja kunnioittavat he toisten valitsemia polkuja? Vain aika kertoo sen.

Käyttäkää hetki kiittääksenne sieluja, jotka valitsivat osallistua tähän harjoitukseen, jotta voisitte saada täyden voiman ja vaikutuksen tästä tyrmistyttävästä tapahtumasta. He ovat tehneet teille suuren palveluksen osoittaakseen jotain, mitä ei voi ajatella, ennen kuin se koetaan. Se oli osa heidän valitsemiaan oppitunteja, joten he kiittävät myös teitä. Viettäkää jonkin aikaa tämän tapahtuman energiassa ja katsokaa, miten se resonoi kanssanne. Käykää läpi mahdollisia reaktioita eri näkökulmista ja näette, että olette osallistuneet valmistumiskurssille ihmisyydessä ja elämän oppitunneissa.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
26.7. - 2.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar